Képzéseinkről általában

Felnőttképzési engedély szám: E/2020/000062

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/20200/000076

Minden tanfolyamot, tréninget, továbbképzést megfelelő létszám, jelentkező esetén – minimum 10 fő – indítunk.

Igény esetén kihelyezett formában is megszervezzük a képzést az ország bármely helyén, ahol a tanfolyamhoz szükséges technikai, gyakorlati háttér, megfelelő létszám biztosított.

A képzések időpontjait is igyekszünk a vevőink igényéhez igazítani.

Jelentkezni tanfolyamainkra írásban – levélben, e-mail-ben, faxon – lehet, feltüntetve az esetlegesen szükséges szolgáltatási (szállás, étkezés) igényeket, valamint a költségviselőt is.

A jelentkezéseket írásban igazoljuk vissza a tanfolyamok helyének, időpontjának, díjának közlésével. A tanfolyami visszaigazolásunk egyben díjbekérő is, mely alapján történhet a képzés/vizsga díjának rendezése, ezt követően küldjük meg a számlánkat. A tanfolyamon való részvétel lemondását a tanfolyam megkezdése előtt legalább 5 nappal korábban írásban kell jelezni. Ebben az esetben az átutalt vagy befizetett tanfolyam teljes díját visszatérítjük. A tanfolyam kezdete előtt 5 napon belüli lemondás esetén a tanfolyam díjának 70 %-át tudjuk visszatéríteni. A tanfolyam kezdő napján történő lemondás esetén a lekötött szolgáltatások díjtételeinek kivételével az oktatási költség 50 %-át térítjük vissza

Várjuk érdeklődésüket tanfolyamaink iránt. Képzési referens kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

 

Komár Kornél
vezérigazgató

Széchenyi 2020