Rólunk

A DUNAGÁZ 1990-ben, mint Kft. alakult. Alapító tagjai az akkori gázszolgáltató vállalatok és néhány magánszemély volt. 1996-ban átalakult Rt-vé, majd 2006-ban Zrt-vé.

 

Felnőttképzési azonosítóink: E-000258/2014; E/2020/000062; B/2020/000076

 

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a képzéseinken résztvevők megkapják Tőlünk mindazt a szolgáltatási minőséget, mely nemcsak a képzést záró bizonyítványban vagy tanúsítvány fizikai formájában jelentkezik, hanem a mindennapjaikban végzett munkájuk színvonalát is emeli!

 

A felnőttképzés folyamatos változásait követve, a lehető legnagyobb rugalmassággal alakítjuk képzéseinket a megrendelők igényeihez igazodva. Valamennyi megrendelőnk fontos számunkra, egyedi igényeiket és terveiket igyekszünk minden esetben maximális odafigyeléssel kezelni, szükség esetén tanácsadással is formálni,

 

Szakembereink és oktatóink köre széles, egyúttal rendszeresen minősített.

 

Évente körülbelül 250-300 különböző szakmai tanfolyamot szervezünk 4.000-5.000 fő részvételével. Tanfolyamaink között energetika – ezen belül a gáz, villamos- és közműipari, gépészeti, erdőgazdálkodási, logisztikai és gépkezelő képzések, továbbképzések is megtalálhatóak, melyeket elsősorban székhelyünkön Dorogon szervezünk. Természetesen megfelelő létszámú jelentkező esetén, a technikai háttér biztosítása mellett, az ország bármely pontján, kihelyezett formában is megszervezzük képzéseinket.

 

Villamos- és gázipari hatósági alap- és továbbképzéseket szervezünk, az illetékes hatóságok engedélye alapján.

 

A KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközponttal együttműködve a közúti közlekedési ágazatban használt gépek kezelőinek képesítésére felkészítő gépkezelő képzések szervezése is fontos pillérét képezi szolgáltatásainknak.

 

Dorgon 5 tanterem áll rendelkezésre az elméleti oktatás tananyagának elsajátítására, és jelenleg 5 újonnan felszerelt oktatási kabinettel rendelkezünk villamos-, műanyag- gázipari és gépészeti képzésekre specializálódva.
Saját tulajdonú kisfeszültségű és szakszolgálati FAM tanpályáink pedig kifejezetten a speciális, villamos-energetikai képzések megvalósítását támogatják.

 

Székhelyünkön található műhely és eszközparkunk magas színvonalú, alátámasztva képzéseink hitelességét. Továbbá a kihelyezhető képzések számára mobilizálható eszközállománnyal is rendelkezünk.

Tanúsítással rendelkezünk a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés eljárásrendje szerinti - műanyag hegesztők és fémhegesztők képzésére és minősítésére. A műanyag hegesztések laborvizsgálata helyben, a saját laboratóriumunkban történik. Az eljárás szerinti tanúsítványt a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés adja ki.

A képzések egyösszegű befizetése esetén kedvezményt adunk, hosszabb képzések esetén részletfizetésre is lehetőséget biztosítunk.

 

Bízunk abban, hogy Önt is mielőbb megrendelőink között üdvözölhetjük.

Tekintse meg honlapunkat, válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb szakképesítést és mi segítünk annak mielőbbi elsajátításában, valamint a képesítő bizonyítvány megszerzésében!

 

Üdvözlettel:

Komár Kornél

Széchenyi 2020